Zwangerschaps zwemmen

30

minuten

Instructeurs

Lestijden

Woensdag 19.30 – 20.00

Tarieven

Introductieles € 5,20
Losse les € 6,85

Wat houdt Zwangerschapszwemmen in?
Zwangerschapszwemmen kunt u beschouwen als een aanvulling op de zwangerschapsgymnastiek. Het is een plezierig en gezellig samenzijn waarbij u de gelegenheid krijgt om in alle rust uw conditie op peil te houden of te vergroten en daarbij zoveel mogelijk klachtenvrij te blijven. Er wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen en het versterken van de spieren, die u zeker na de bevalling nodig zult hebben bij de verzorging van uw baby. Al onze lessen staan onder verantwoording van een speciaal daarvoor opgeleide zweminstructeur(trice).

Hoe is de belasting bij Zwangerschapszwemmen?
Het grote voordeel van zwangerschapszwemmen is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant. Zeker als u door uw zwangerschap wat zwaarder wordt is het heerlijk om de opwaartse kracht van het water te ervaren en te gebruiken.

In welke periode van de zwangerschap is deelname mogelijk?
U kunt al meteen bij het begin van de zwangerschap deelnemen. In het algemeen kunt u ervan uitgaan dat u, mits u zich lichamelijk goed blijft voelen, tot het eind van de zwangerschap mee kunt blijven doen.

Heeft u interesse?
Wilt u verdere informatie betreffende het zwangerschapszwemmen dan kunt u contact opnemen met de receptie van Recreatiebad Enkhuizerzand, telefoon: 0228-323173.